Búracie práce. Zverte to do rúk jednej firmy

Martin Krasula Martin Krasula Martin Krasula / Kategória: Búracie práce - rezanie panelov

Nasťahovali ste sa do staršieho bytu a chcete vybúrať kuchynskú linku, vstavanú skriňu a podlahu ste sa rozhodli položiť novú. Takže tej starej sa potrebujete zbaviť tiež. Tu ste sa rozhodli urobiť dvere, chceli by ste zväčšiť túto izbu, no a potom by bolo najlepšie, keby to všetko niekto vynosil, odviezol a zlikvidoval. 

Búrame. Ručne

Hľadáte niekoho na búracie práce a vaše stavebné riešenie nevyžaduje búracie mechanizmy? Obráťte sa na ľudí, ktorí vám poskytnú kompletné služby ručných búracích prác. Statik, kvalifikovaní pracovníci, najmodernejšie postupy a najkvalitnejšia technológia. Vyhnite sa zbytočnému dohadovaniu viacerých strán a zverte to do rúk jednej firmy. Chcete predsa, aby všetko prebehlo rýchlo a poriadne.

Vedeli ste, že

ak chcete urobiť otvor do panelu, tak by mal byť umiestnený 0,4 metra od jeho okraja? Že výška otvoru je zvyčajne dva metre, šírka jeden a v prípade, že chcete búrať viac,  je potrebné panel vystužiť? Existuje mnoho faktorov, ktoré ovplyvňujú maximálne rozmery otvoru a do panelu sa nemôže zasahovať hrubou silou. Do panelu sa reže. Vy to ale vedieť nemusíte. Najideálnejšie riešenie vašej stavebnej situácie navrhne statik. Kvalifikovaná stavebná firma, ktorej je súčasťou, vybaví všetko za vás.

Režeme do panelu

Buď sa reže za sucha alebo sa diamantové kotúče chladia vodou. Suchý spôsob využíva chladenie vzduchom, aplikuje sa pri menších prierezoch a produkuje veľa prachu. Jeho výhoda spočíva v tom, že vodou nemôže ohroziť vašu maľovku, ani susedov pod vami. Pri mokrom spôsobe sa väčšie kotúče ochladzujú vodou. Výsledkom je čistý rez, ktorý už nevyžaduje zložité murárske úkony a aby sa predišlo možnému zatečeniu vody do nižších podlaží, odborná stavebná firma ošetrí sporné plochy polyuretánovou penou.

buracie prace vrtanie

Prevŕtame všetko

Potrebujete vyvŕtať otvory pre vodu, kúrenie, plyn, kanalizáciu, či vzduchotechniku? Skúšobné vrty alebo sondy? Ak chcete urobiť presný otvor do betónu, železobetónu alebo horniny, zavolajte si stavebnú firmu, ktorá je majstrom v jadrovom  vŕtaní. Vodorovne alebo šikmo. Priemer 18 až 800 mm. Hĺbka do dvoch metrov. Úplne bežne. Kvalifikovaní odborníci si poradia aj s tými najsilnejšími materiálmi.

Profesionáli vám zabezpečia stavebný posudok, škrabanie omietok, búranie stien, či likvidáciu krovu. Poradia si s betónovými zárubňami, odstraňovaním nenosných priečok, rezaním dverových otvorov, kompletným vybúravaním bytových jadier, ale aj s vŕtaním do železobetónu.

Pozrite si celé portfólio našich služieb a zverte to do našich rúk.

Martin Krasula
Martin Krasula
CEO
lorem ipsun
 
©  ProfiMajster