Tapety v roku 2015? Trendy!

Martin Krasula Martin Krasula Martin Krasula / Kategória: Maľovanie a stierkovanie bytov

Do zariadenia vašej domácnosti ste vložili všetky možné nápady, ale stále, stále tomu niečo chýba? Vyberte si tapetu! Uvoľnite uzdu svojej fantázii. Ponuka je neohraničená. Naozaj.

Botanická záhrada v obývačke

Dizajnér Scot Meacham Wood založil po 15 rokoch práce pre Ralpha Laurena vlastnú dizajnérsku spoločnosť. S bohatými skúsenosťami navrhuje vizuál interiérov pre klientov, ktorí majú štýl. Scot je iba jedným z  odborníkov, ktorí tvrdia, že tapety budú v roku 2015 zaručene trendy!

Odvážnejšie vzory, tapety na stenách, strope aj dverách a čo poviete na dvere s botanickým motívom? Scot hovorí áno!

botanicka-tapeta

www.housebeautiful.com

 

Rok 2015, to sú tapety so „zelenými“ vzormi . Botanická záhrada na stenách. Zhoduje sa na tom väčšina dizajnérov. Skombinujte napr.  zelené listové vzory s jemnými tónmi ružovej či medenej. Chcete niečo odvážnejšie? Vyberte si bohato textúrované zvieracie potlače. Pestrofarebné spevavce v spálni? Budete cool.

tapeta-prirodny-vzor

www.oneflare.com.au

 

Tapety a štukatérske prvky? Dá sa to urobiť aj takto.

botanic walls

www.planet-tango.com

 

Zlatý šmrnc

Vdýchnite stenám vašich príbytkov žiarivý dotyk retra. Vsaďte na zlatú. Pre malé a uzavreté priestory voľte opakujúce sa vzory. Tapety s lesklým a odrážajúcim sa povrchom nájdu svoje uplatnenie najmä v priestoroch bez okien.

zlata-tapeta-kupelna

betterdecoratingbible.com

 

Nízke stropy? Zvýšte ich opticky. Tapetami s vertikálnym pruhmi.

tapeta-vertikalne-pruhy

blog.vht.com

 

Holý panel

Tapety imitujúce drevo, tehlovú stenu alebo kameň? Čoraz populárnejší spôsob riešenia vizuálneho stvárnenia stien. Nevšedné a jednoduché zároveň.  Holý panel v obývačke? Nech sa páči. Oživte chladný look farebným nábytkom či pestrými kobercami a vytvorte image, ktorý vám zožerie každá návšteva. Červená tehla zjemnená bielym nábytkom alebo vintage stena z bieleho „dreva“ rozžiarená limetkovou sedacou súpravou. Možnosti sú neobmedzené.

tehlova-tapeta

www.interiordesignlovers.com

 

imitacia-tehly-tapeta

www.wallsrepublic.com

 

Opakujúce sa vzory

Jemné línie pridajú miestnosti na elegancii. Vy však rozmýšľate nad tým, ako pridať grády menšiemu priestoru tak, aby ste ho nemuseli prepchávať nábytkom a doplnkami.  Vyberte si tapetu s „hrubým“,  pravidelne sa opakujúcim motívom, ktorý rozjasní a  pridá živosť. Damaškový kvet pre tradičný look a moderný doplnok, ktorý priestor vráti do súčasnosti? Áno!

damaskovy-vzor-tapeta

www.hgtv.com

 

Chcete mať toaletu, ktorá bude vytŕčať z radu? Urobte to rovnako. Masívne motívy pridajú priestoru na dramatickosti.

tapeta-toaleta

www.hgtv.com

 

damask-toilet

www.pinterest.com/k8dreyer/

 

Geometria

Máte radi geometrické tvary? Dobré pre vás. Z pestrej škály tapiet s geometrickými vzormi si vyberú aj tí najnáročnejší. Problém nastáva vtedy, ak ste nerozhodní. Ponuka je totiž skutočne široká…

tapeta-geometricke-vzory

blog.wallsrepublic.com

 

geometricke-vzory-tapeta

blog.vht.com

 

Sme PROFIMAJSTRI. Radi vám poradíme a kvalitne vytapetujeme.

Profimajster

Nájdete nás aj na Facebooku.

Martin Krasula
Martin Krasula
CEO
lorem ipsun
 
©  ProfiMajster