Toto sú 4 jedinečné štukatérske dekorácie. Vsaďte na antiku. Je nesmrteľná

Martin Krasula Martin Krasula Martin Krasula / Kategória: Dokončenie holobytov a domov

Ozvláštnite interiér vášho príbytku prvkami, ktoré zdobili fasády a interiéry bohémskej antiky. Štukatérske dekorácie skrášľovali ohromujúce stavby a čarokrásne interiéry starovekých Grékov a Rimanov. Preneste do svojho príbytku nadčasovosť. Pridajte súčasnosti  antický šmrnc.

Odborná stavebná spoločnosť si poradí s akoukoľvek štukatérskou technikou, poradí vám pri výbere vhodných prvkov pre váš interiér a spolu s vašim originálnym nápadom vdýchne vášmu priestoru umenie, ktoré nepochoval čas.

1. Rozeta

rozeta

nmc-czech.cz

Jednoduchosť a hladké línie alebo bohaté zdobenie a vzory. Kvetinové tvary, opakujúce sa prvky, vyčačkanosť či modernizmus. Možností je toľko, že problém nastáva pri výbere. Je totiž príliš široký. Tradičné stvárnenie rozety má kruhový tvar a spája sa s lustrom. Ale prečo brzdiť svoju kreativitu, keď si ho viete predstaviť aj na stene? Kvalifikovaní odborníci vedia, ako na to.

Rozety na stene

gduran.com

2. Pilaster

Zdobené, či jednoduché piliere pridávajú stenám na estetickosti a vnášajú priestoru silu starovekého umenia. A vám sa vždy tak páčili stĺpy. Lenže vy máte byt. A malý. Nevadí. Vďaka jeho neúplnosti a zapusteniu do steny je pilaster dekoratívnym riešením, ktoré pripomína pilier, nezavadzia a osvieži monotónnosť stien. Pilaster je štukatérska technika, ktorá do vašich príbytkov vnesie závan histórie.

pilaster

stuckleistenprofi.de

3. Nika

Polkruhový alebo hranatý výklenok v stene, ktorý sa uplatňoval už v starovekých mestských vilách a antických chrámoch vdýchne vášmu bytu nevšednosť aj v 21. storočí. Toto šikovné architektonické riešenie nezaberá žiadny priestor navyše. Využite výklenok v stene ako malú knižnicu alebo čokoľvek, čo skrášli váš bytový, či komerčný priestor. Pohrajte sa s jeho možnosťami, odborný stavebný tím vie, ako na to.

nika

fabulousfinishes.wordpress.com

4. Obloženie

Pri výbere zariadenia ste vsadili na nevšednosť. Jedinečné prvky na jednotlivých kusoch nábytku sú nevyhnutnosťou, učaroval vám zdobený štýl, ale máte radi priestor. Veľa priestoru. Potrpíte si na umení a v žiadnom prípade nemáte radi šedý priemer.

štukatérska dekorácia

Štukatérske dekorácie dodajú umelecký ráz priestrannej aule, veľkej kuchyni, či útulnej obývačke. Vďaka unikátnemu dekoratívnemu obkladu budú vaše steny dýchať umením. Elegantné obloženie kockami alebo tenké lemovacie lišty s výrazným dekoratívnym prvkom. K snehobielemu obkladu vášho krbu si vyberte stropné lišty a chceli by ste obložiť aj dvere? Nech sa páči. Sortiment sadrových štukatérskych obkladov je bohatý. Rovnako ako skúsenosti, ktoré vám poskytujeme už 15 rokov.

štukatérska technika

whitechapelartplaster.co.uk

Sledujte nás aj na Facebooku.

Martin Krasula
Martin Krasula
CEO
lorem ipsun
 
©  ProfiMajster